top of page
IMG_0265.png
IMG_0030.png

Retreats - for dig der ønsker at rejse på egne præmisser 

Med vores populære tilbud er la yoga retreats, en unik mulighed for dig som foretrækker at rejse på egne vilkår. Du booker selv din rejse til valgte destination og tilkøber derudover din yoga pakke hos os. Pakken indeholder 6 dages intensiv yogaundervisning, vandring og fordybelse med mulighed for at møde ligesindede. Vores tilgang til yoga er helt unik, da undervisning er tilpasset dine individuelle behov og ønsker. Vores mission er at hjælpe dig med at skabe balance i din hverdag, og vores passion og erfaring vil tage dig med på en rejse, der vil forandre dit liv. Vi vil gerne have dig med på rejsen og dele vores passion med dig, så book nu og oplev det selv!

Vores retreats tager udgangspunkt i dine ønsker

RETREATS

Vores destinationer er nøje udvalgt, så du kan omfavne din rejse med krop og sind. Stederne er egnede både til din praksis og fulde oplevelse og nydelse i naturen.

 • Bemærk EARLY BIRD - Retreat Mallorca - forår 2024
  Bemærk EARLY BIRD - Retreat Mallorca - forår 2024
  tirs. 23. apr.
  Hotel Es Moli
  23. apr. 2024 09.00 – 28. apr. 2024 09.00
  Hotel Es Moli , Via Deià, Carretera de Valldemossa, s/n, 07179 Deià, Illes Balears, Spanien
  6-dages time-out, selvforkælelse i rolige og smukke omgivelser med masser af yoga – det perfekte åndehul til dig som fortrækker at rejse på egne vilkår sammen med ligesindede. la yoga retreat byder på ro, fordybelse, dybe samtaler og grin i en skøn atmosfære, hvor du bare kan være dig selv.
bottom of page