top of page
IMG_0265.png
IMG_0030.png

Retreats - både for dig der ønsker at rejse på egne præmisser og dig som nyder, når det er lidt nemmere

Med vores populære tilbud er la yoga retreats, både en unik mulighed for dig som foretrækker at rejse på egne vilkår og også for dig som foretrækker en pakkerejse. Tager du med os til Mallorca, så booker du selv din rejse til valgte destination og tilkøber derudover din yoga pakke hos os. Pakken indeholder 6 dages intensiv yogaundervisning, vandring og fordybelse med mulighed for at møde ligesindede.

Vælger du vores pakkerejse (samarbejde med apollo, som KUN kan bookes via vores hjemmeside), ja så er alt booket ved et klik - let og ligetil.

Vores tilgang til yoga er helt unik, da undervisning er tilpasset dine individuelle behov og ønsker. Vores mission er at hjælpe dig med at skabe balance i din hverdag, og vores passion og erfaring vil tage dig med på en rejse, der vil forandre dit liv. Vi vil gerne have dig med på rejsen og dele vores passion med dig, så book nu og oplev det selv!

 Vores retreats tager udgangspunkt i dine ønsker

RETREATS

Vores destinationer er nøje udvalgt, så du kan omfavne din rejse med krop og sind. Stederne er egnede både til din praksis og fulde oplevelse og nydelse i naturen.

 • Yoga Sivota 16-23/9-24 Grækenland
  Yoga Sivota 16-23/9-24 Grækenland
  man. 16. sep.
  Syvota
  16. sep. 2024, 17.30 – 23. sep. 2024, 20.50
  Syvota, Syvota 461 00, Grækenland
  Tag med på 7-dages yoga ferie til det ”græske Caribien”. Vi skal bo på boutique-hotellet Isola Verde i Sivota med adgang til en af Grækenlands bedste strande, krystal klart badevand og storslået natur. Vi har sammensat et skønt yogaprogram. Rejsen sker i samarbejde med apollo.
bottom of page