top of page
About Linda og Agnete

Velkommen til la yoga 

Yin og yang, som er hjørnestene i den kinesiske medicin, er grundlaget for din praksis hos la yoga. Vi kombinerer vores undervisning, så du har mulighed for 2 instruktører, som vil lære, se, og guide dig. Gennem din yoga praksis, vil du derfor kunne mærke den kvindelige og kolde energi som yin og den mandlige og varme energi, som yang skaber, hvilket vil danne de bedste rammer for din praksis og udvikling. Vi er hinandens modpoler og komplementerer hinanden på bedste vis, og tilsammen vil du mærke harmoni og balance i undervisningen. Vores vision er at berige din udvikling og din yoga praksis, så du får den bedste helhedsoplevelse. Og vigtigst af alt, vi har tid og overskud til at fokusere 100% på dig.

Linda

LINDA 

 

Jeg boede i USA første gang, jeg stiftede bekendskab med yoga. Det var ikke kærlighed ved første blik, men der var noget som fascinerede mig. Yoga var så forskelligt fra min foretrukne fysiske aktivitet, som på daværende tidspunkt var fodbold. Yoga ramte mig virkelig. Det var nyt, meget anderledes og følelsen bagefter var utrolig.

Efterfølgende flyttede jeg til Hong Kong, hvor jeg begyndte at dyrke yoga ugentligt. Min yogalærer var fra Indien, og et af de første ting, han bad mig om, var at praktisere "Løven". Kort sagt er dette en praksis, hvor du stikker tungen ud af munden, mens du udånder med en høj lyd ... Velkommen til yoga :-)

Det var udfordrende - både det at skulle give slip på kontrollen og samtidig arbejde intensivt med sin egen disciplin, arbejde med fysisk svære stillinger og det at være opmærksom. 

Efter 9 års praksis i Hong Kong med forskellige lærere, hvor jeg altid stillede tonsvis af spørgsmål om anatomi, sindet osv., foreslog en af ​​mine lærere, at jeg blev yogalærer. Og hun havde ret - jeg ville vide mere, og jeg ville virkelig gerne kunne guide mennesker i deres yogapraksis. Jeg var forelsket :-)

Efter noget research fandt jeg et studie, der tilbød mig, hvad jeg ledte efter. Jeg blev uddannet og undervist af en ældre canadisk kvinde, hvis lærer mange år tidligere havde været B.K.S. Iyengar. Jeg blev tiltrukket af Hatha yoga - meget energetisk og fokuseret på kroppen. På det tidspunkt var Yin slet ikke så populært som nu.

Yin kan noget helt andet, mere vedholdende - for mig er det hårdere arbejde men det betyder også en ryg uden smerter og det er befriende.

Agnete

AGNETE

 

Da jeg var 19 år, rejste jeg 4 måneder til Indien. Her lærte jeg om forskellige fødevarer, spisevaner, mentalitet, livsstil og kultur. Jeg lærte, at vi som mennesker kan være glade, selv med få ting i vores liv. Måden at leve på i Indien var en inspiration for mit eget liv. Da jeg kom hjem igen, begyndte jeg at praktisere Tai Chi Chuan, fordi de langsomme bevægelser var som meditation - bare fantastisk at gøre og at se på. Min søster introducerede mig til yoga, og fra starten føltes det, som om jeg var kommet hjem. Siden har yogaens traditioner været en del af mit liv.

 

På min vej gennem livet har jeg bl.a. taget en 2-årig uddannelse som addiction facilitator fra Hazelden (Irland) og en 4-årig uddannelse som body-mind kropsterapeut. Ud over dette har jeg selvfølgelig taget uddannelse i forskellige former for yoga.

 

Min passion er bevægelse (Yang yoga) - både mentalt og fysisk, men jeg er også meget tiltrukket af blødheden og den passive form for Yin-energi. Det er fascinerende med udvekslingen og balancen mellem de to, transformationen fra den ene til den anden - i sind og krop.

 

Det giver helhed i livet. Jeg glæder mig til at opleve yoga med dig.

bottom of page