top of page
UDSOLGT -   Yoga  Sivota d. 16-23/9-24
UDSOLGT -   Yoga  Sivota d. 16-23/9-24

man. 16. sep.

|

Syvota

UDSOLGT - Yoga Sivota d. 16-23/9-24

GRÆKENLAND - Tag med på 7-dages yoga ferie til det ”græske Caribien”. Vi skal bo på boutique-hotellet Isola Verde i Sivota med adgang til en af Grækenlands bedste strande, krystal klart badevand og storslået natur. Vi har sammensat et skønt yogaprogram. Rejsen sker i samarbejde med apollo.

Tid og sted

16. sep. 2024, 17.30 – 23. sep. 2024, 20.50

Syvota, Syvota 461 00, Grækenland

Om eventet

7 dages total forkælelse for krop og sjæl og det er lige til - om du skal med fra Billund eller Kastrup. Det tager dig kun lige under 3 timer at flyve DIREKTE til denne græske perle. 

Du vil hurtigt kunne mærke, at det er DIN ferie. Der er bl.a. også sørget for direkte fly tur/retur og transfer til/ fra lufthavnen i Grækenland. 

Se priser og book her  - det er lige til og FANTASTISK.

Og pssst - fik vi nævnt, at der er balkon og havudsigt?

Book allerede nu og ha' noget dejligt at gå og glæde dig til.

På denne yoga ferie:

Her er kun 250 m til stranden - og 1 km til byen. Og dette i hjertet af det uberørte Epirus-område. 

Sivota er en billedskøn kystby - smukt indrammet af frodige bjerge og krystalklart vand. Der vil være masser af tid til at nyde den betagende dramatiske kyststrækning, det krystalklare badevand og den hyggelige lille kystby. Alle bugterne i Sivota har noget af det bedste badevand i heIe Grækenland, og det siger ikke så lidt. 

Isola Verde er et boutique hotel med høj komfort, design og oplevelser - enkelt og lækkert, hvilket går rigtig godt i tråd med den oplevelse, vi ønsker for dig på din yoga ferie.

Du kan vælge 1/2 pension på hotellet (det kan gøres, når du trykker på booking linket) eller du kan vælge at besøge en af de lokale taverna istedet. 

Vi arrangerer 3 fælles middage i byen for dem som skulle have lyst til at være med til det. Dette booker du blot hos os, når vi ses på Isola Verde i september.

Udover den skønneste personlige yoga, kan du på dette lækre hotel også booke spa behandlinger. 

Om yogaen og turen i naturen:

På dette retreat vil du få glæden af at have to yoga undervisere. Du vil blive guidet igennem både den klassiske Hatha yoga, Hatha flow, Yin yoga, restorativ yoga og myofascial release. Du vil derudover også stifte bekendskab med mindfulness og meditation samt forskellige åndedrætsøvelser (pranayama) for at få et større fokus, mere ro i sindet og et friere energiflow i kroppen. Du vil både blive udfordret med både blid og styrkefuld yoga.

Og disse smukke og rolige omgivelser skal også nydes væk fra yoga måtten. Vi sørger naturligvis for, at niveauet bliver så alle kan være med på vores skønne gåture.

Og bliver du yderligere inspireret, så er torsdag din fridag, og her kan du evt. selv tage ud og vandre. Du er også velkommen til at tage på en snorkeltur, nyde poolen (måske overvejer du at tilvælge din egen private pool), tage på stranden eller hvad der ellers kan friste. 

Er du fristet?

Se priser og book din plads her

Læs her hvad tidligere deltager udtaler om vores undervisning:

"Jeg bliver bare nødt til at sige tak for et helt fantastisk retreat på Mallorca – det var lige noget for 49-årige mig. Det har været nogle dejlige, udfordrende, udviklende, inspirerende og sjove dage. Tak til jer – hold op hvor er I dygtige.” Cathrine

Undervisning:

Vi er dine yoga instruktører på dette retreat.  Vi har god tid til at assistere, udfordre og nære dig – din krop og din sjæl. Netop fordi vi er 2 undervisere – giver det mulighed for, når den ene af os underviser, så hjælper den anden med at justere og give individuel vejledning via hands-on tilgang, som gør din yoga oplevelse mere personlig og dyb.

Du vil opleve, at vi er dybt engagerede, og vores unikke måde at undervise på er med til at give en større bevidsthed ved bevægelse, stillinger og åndedræt.

Vi er certificerede og erfarne yogainstruktører, som står til din rådighed, så du kan dykke dybere ned i din praksis. Vi vil guide, udfordre, støtte og forkæle dig – og gøre vores til, at du får det bedste med dig.

PROGRAM

Mandag:  

Ankomst til hotellet  og få en forhåbentligt dejlig nattesøvn. Godnat vi ses i morgen tidlig.

Tirsdag:  

Morgen yoga kl. 7.30-9.00 - Velkomst efterfulgt af vitaliserende yoga 

Eftermiddags yoga kl. 16.00-17.30 - Yin yoga

Onsdag: 

Morgen yoga kl. 7.30-9.00 - Styrkende Hatha yoga

Yoga ved solnedgangen ca kl. 19 - Yoga som rør' og bevæger

Torsdag: 

Fri hele dagen

Fredag:

Morgen yoga kl. 8.00-9.00 - Yoga med fokus på dine arme

Gåtur kl.  11 - Tilpasset så alle kan være med

Eftermiddags yoga kl. 17.00-18.30 - Yin yoga med stræk af måske trætte ben

Lørdag: 

Morgen yoga kl. 7.30-9.00 - Godmorgen yoga

Eftermiddags yoga kl. 16.30-18.00 - Vinyasa yoga

Søndag: 

Morgen yoga kl. 7.30-9.00 - Yoga for din core

Gåtur kl. 10.30 - Tilpasset så alle kan være med

Eftermiddags yoga kl. 16.00-17.30 - Myofascial release

Mandag: 

Formiddags yoga kl. 11.30-13

Fælles afslutning kl. 13

Måltider:

Morgenbuffetten er inkluderet i prisen og den byder på et klassisk morgenmadudvalg med græske elementer som f.eks. lokale oste, græsk youghurt og oliven. Køkkenet er primært baseret på lokale råvarer, ofte økologiske og lokalt producerede og i restauranten er kærligheden til græsk madkultur i centrum. I løbet af dagen tilbydes enklere frokostretter.

Om aftenen tilbydes der både a-la-carte menu eller en tre-retters menu for dem, som vælger 1/2 pension.

Og derudover er der som tidligere nævnt blot 1 km ind til byen og derinde er der flere restauranter at vælge imellem. 

Vi arrangerer 3 fælles middage for dem, som har lyst til dette.

Medbring:

Yoga underlag, badetøj, evt. snorkeludstyr, gode sko/vandrestøvler, solcreme, solbriller og solhat og andre ting, som du ved, du kan få brug for.

Du bestemmer helt selv, hvor meget og hvor lidt du vil deltage i. Det er din ferie.

Bemærk, at dette program blot er vejledende. De eksakte tider for yogaen kan blive ændret, men der vil helt sikkert være yoga to gange om dagen.  

Antallet af yoga timer vil IKKE blive ændret.

Har du spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os her på hjemmesiden via vores chat eller på mail info@la-yoga.com

Vær opmærksom på:

Hurtig tilmelding anbefales grundet begrænset antal værelser - "først til mølle" – tilmelding indtil d. 1. juni 2024

Del dette event

bottom of page