top of page
Yoga d. 7-13/5-2025 i Port de Sollér
Yoga d. 7-13/5-2025 i Port de Sollér

Wed, 07 May

|

Sóller

Yoga d. 7-13/5-2025 i Port de Sollér

MALLORCA - yoga, natur, livsglæde, din ferie, lange gåture, fordybelse, grin – 7 dage hvor du skal lave yoga med både blødhed og intensitet – mentalt og fysisk. Lyder det som noget for dig?

Time & Location

07 May 2025, 15:00 – 13 May 2025, 12:00

Sóller, 07100 Sóller, Balearic Islands, Spanien

About the event

Vores yoga

Har du været med os før, så ved du, at vi tilpasser undervisningen og turene i naturen til jer deltagere, og det kan vi, fordi vi er to instruktører. Det er måden, som vi kan imødekomme jer på – vi kan variere og justere for at imødekomme så mange behov som muligt. Vi ønsker for dig som deltager, at du føler dig tryg. At du kan slappe af og bruge tiden på netop dét, du har brug for. For os som undervisere, er det skønt at kunne bidrage til, at I får nogle dejlige, indholdsrige og givende dage på jeres yoga ferie. Du bestemmer naturligvis selv hvor lidt og hvor meget, du vil deltage i.

Vores fornemme opgave er at sikre, at du på denne ferie fornemmer, at du får noget ekstra, at du føler dig set og guidet til det, som passer til dig.

Vi, Linda og Agnete, har mange års yoga erfaring og ekspertise, og vi er vant til dagligt at se og ”aflæse” kroppe, identificere styrker og svaghed, således at vi med hands-on kan variere og tilpasse undervisningen til dig. Vi vil guide dig ud i yogaens verden og inspirere og berige dig.

Byen Port de Sollér

Den maleriske by Port de Sollér ligger på Mallorca’s vestkyst mellem Tramuntana bjergene og Middelhavet og er havneby til den gamle by Soller. Port de Sollér byder på de smukkeste solnedgange, Middelhavet med dets lækre nærende saltvand, dejlige strande, masser af fristende restauranter, butikker og så ligger det blot 4 km fra den gamle smukke by Soller. Tillige har hotellet nem tilgang til massere af gå- og vandreture. 

Hotel Es Port

Vi skal bo på det smukke Hotel Es Port fra det 17. århundrede – omgivet af deres enorme frodige have med velduftende citron- og appelsintræer. Hotel Es Port ligger skønt, 150 m tilbagetrukket fra havnepromenade og stranden. Hotellet er meget stemningsfuldt og med en beliggenhed både tæt på stranden OG på mange vandrestier, så er det en helt unik og fantastisk placering til at afholde vores næste yoga og vandre retreat på Mallorca. Haverne omkring Hotel Es Port giver masser af plads til egen tid, er meget indbydende og meget smukke. Det er her, at vi laver yoga, hvis vejret tillader og ellers har vi naturligvis et skønt lokale indendørs.

Det er vores erfaring, at der er forskellige ønsker ifht værelser, og det vil vi naturligvis gerne imødekomme. Derfor har vi fået lov til at tilbyde jer disse tre muligheder, men i begrænset antal, da Hotel Es Port er et meget populært hotel. Her gælder først-til-mølle-princip.

Antal tilgængelige værelses typer, som kan bookes:

3 Dobbelt Superior værelser https://www.hotelesport.com/en/rooms/double-historical-building/

Vi får 10 % rabat, så prisen er EURO 292,50 per nat for 2 personer i delt dobbelt værelse.

Her tillægges EURO 3,30 per person per nat (turist skat).

Omregnet til 6 nætter for 2 personer er det ca. kr. 13.200

5 Dobbelt Standard værelser https://www.hotelesport.com/en/rooms/standard-double/

Vi får 10% rabat, så prisen er EURO 252 per nat for 2 personer i delt dobbeltværelse.

Her tillægges EURO 3,30 per person per nat (turist skat).

Omregnet til 6 nætter for 2 personer er det ca. kr. 11.400

4 Dobbelt Standard værelser som kan bruges som ene-værelser

Vi får 10% rabat, så prisen er EURO 238,50 per nat for én person.  Tillæg på EURO 3,30 per nat (turist skat)

Omregnet til 6 nætter for 1 person er det ca. kr. 10.800.

Rejser du alene og vil du gerne spare på dit ophold, så formidler vi gerne kontakt til en anden yoga deltager således, at du kan bo på delt dobbeltværelse - naturligvis i to enkelt senge.

Alle priser er inklusiv meget lækker morgenmad og fri adgang til deres lækre spa og wellness område med sauna, jacuzzi, indendørs pool med saltvand og tyrkisk bad. Derudover får I, når I er med på vores yoga ferie også 10% rabat på alle spa behandlinger (det anbefales at booke hjemmefra – ca. 1 mdr. før afrejse). 

Forplejning

Halvpension kan tilkøbes for EURO 24 per dag per person. Restaurant "Sa Possessio" byder både på en international og mere lokal menu, hvor kvaliteten af råvarer er i højsædet og så vidt det er muligt med høsten fra deres egen urtehave. Hvis du vælger denne pris, har du besluttet at spise på hotellet hver aften. Du kan også i stedet vælge at være ”fri som fuglen” og måske få det bedste fra to verdener. Du er stadig velkommen til at spise på hotellet nogle aftener, så koster det EURO 27 per person i ”Sa Possessio Restaurant”. Og derudover på de øvrige dage lade dig friste af de mange muligheder nede på havnepromenaden. Vi arrangerer 3 fællesmiddage (første aften er middag på hotellets ”Sa Possessio Restaurant” til EURO 27), og de øvrige to middage bliver ude i byen. Disse hører I naturligvis mere om, når vi nærmer os afrejsetidspunkt. Det er helt frivilligt og op til dig/jer, om I har lyst til at deltage i disse fællesmiddage.

Yogapakke og vandring

Vi vil give 18 timers yoga undervisning i løbet af ugen. Undervisningen vil være yin, hatha, flow og dynamisk yoga. Der vil naturligvis indgå meditation og åndedrætstræning.  Vi tilrettelægger undervisningen efter gruppens formåen, og det kan til tider betyde, at vi deler gruppen op og tilbyder forskellig undervisning på samme tidspunkt.  

Pris for yoga undervisning og gå- og vandreture er kr. 4.000 per deltager indtil d. 31. december 2024. Derefter er prisen kr. 5.000. 

Hvis du godt vil undgå gebyr og faktura, kan du vælge at overføre din indbetaling direkte til vores Danke Bank kontonr. 3409 13221928   

Køb af flybillet

Du skal selv booke og købe din egen flybillet. Det giver dig frihed til at vælge afrejse/ankomst tidspunkt. Det er ret forskelligt, hvornår folk ankommer og afrejser. Nedenstående er et forslag:

Lige nu (juni 2024) kan du flyve direkte med SAS fra Kastrup d. 6. eller 7. maj 2025 (afgang Kastrup lufthavn kl. 6 med ankomst i Palma kl. 9.05) og retur d. 13. eller 14. maj 2025 (afg. Palma kl. 9.55 med ankomst Kastrup kl. 12.55). En returbillet koster fra DKK 1.083.

Typisk bliver der flere flyafgange, jo tættere vi kommer på afrejsetidspunktet. Vi holder naturligvis øje med dette og melder ud på vores FaceBook side, så snart vi har oplysninger. Vi hjælper dig gerne med at booke din flybillet.

Vigtig information  Dine rejseforsikringer skal være i orden, da du i forsikringsteknisk forstand selv er rejsearrangør, helt ligesom hvis du ville tage af sted på egen hånd. Hvis du er i tvivl om noget, så kontakt dit forsikringsselskab og få dem til at vejlede dig.

Vi er dine yoga instruktører og er med på gåturene, vi er ikke uddannede vandreguides og tillige la yoga aps er ikke et rejsebureau.

NB Vi har flere forespørgsler, om man kan være med til yoga og gå-/vandreture, og så bo et andet sted. Desværre - du SKAL bo på Hotel Es Port for at kunne deltage i vores yoga/gåture.

DU VIL MED  – OG HVAD GØR DU SÅ?  

1)Book dit hotelværelse via mail til os på info@la-yoga.com  Fortæl os, hvilken type værelse (ved dobbelt værelse, enkelt senge el. dobbelt seng) og om du ønsker halvpension (middag på hotellet hver aften). Oplys dit fulde navn, adresse, e-mail, pasnr og tlf. Oplysninger sender vi til hotellet.

la yoga aps, Linda og Agnete, sørger for din booking af hotelværelset.

MEN du skal først betale for hotellet, når retreatet er slut, og du forlader Es Port.

2) Afvent og modtag en e-mail bekræftelse fra os vedr. booking af værelse til dig/jer. Du skal så her godkende pris og værelse overfor os ved at returnere mailen og derefter er aftalen bindende - la yoga hæfter for din booking.

3) Book din yogapakke via vores hjemmeside la-yoga.com. Når dette er gjort, er din plads sikret. Såfremt rejsen bliver aflyst pga. restriktioner, vil du få din indbetaling for yogapakken retur. Din partner kan deltage i kun vandredelen, hvis du har booket din yogapakke hos os. 

Se nedenstående:  Yogapakken incl. gå/vandreture koster 4.000 kr per person ved booking indtil  d.  31/12-24 og ved booking efter er prisen kr. 5.000 per person.  Vandreture (uden yoga) koster 1.500 kr. per person efter d. 31/12-24 kr. 2.000   (NB Dit køb og booking er med bindende tilmelding, men skulle du blive forhindret, tilbyder vi at du kan overdrage yoga-pakken til en anden, blot du giver os besked). Hvis du vil undgå gebyr og faktura på din indbetaling, kan du i stedet vælge at lave en direkte overførsel til vores Danske Bank kontonr. 3409 13221928

4) Book din flybillet. (Mange tager en dag mere – overvej hvad der passer dig).

5) Afvent mail fra os - ca. 1 måned før afrejse tilsender vi dig flere informationer, og her vil vi koordinere evt samkørsel fra Palma lufthavn. En taxa koster ca. 60 Euro. 

Skynd dig at booke, hvis du vil med - desto større udvalg at vælge imellem. 

Vi kan kun love ovenstående antal værelser og priser indtil d. 6. marts 2025 eller indtil udsolgt.  Lige nu er prisen på flybilletter meget lav. Vores erfaring på denne tid af året – den pris fås ikke meget lavere!

Vi glæder os allerede til at komme afsted - og dele dette vidunderlige retreat med DIG - og give DIG næring til krop og sjæl.

Tickets

  • Yoga Port de Soller 7-13/5-25

    DKK 4,000.00
    +DKK 100.00 service fee

Total

DKK 0.00

Share this event

bottom of page