top of page

Vores retreats er tilrettelagt efter dine ønsker. 
Find inspiration hos tidligere deltagere

la yoga anmeldelse

Tag din mand med på rejsen

Det gjorde Farhiya og her kan du læse mere om parrets oplevelse:

"Vi rejste med Linda og Agnete på retreat i Deia og det var den bedste forkælelse af krop og sind. Jeg lærte retreatet, at kende via en veninde og var så heldig at få en plads i sidste øjeblik.

Jeg har personligt lært meget af Agnete og Linda. Ud over at de er dygtige yogainstruktører, går de op i at mennesker skal trives og udvikles. På den måde bygger det bro til en masse anden selvudvikling - på deres helt egen afslappet og rummelige facon. Det er rigtig nemt at være en del af

Da jeg bookede hotelværelset på Hotel Es Molí, var der kun store værelser tilbage, og min mand tog med på rejsen. Det var vi glade for. Der var både tid til Yoga og at være sammen. Min mand gik blandt andet ture og arbejdede i skønne omgivelser, når han ikke var sammen med os andre.

Man kan både spise fælles og gå på egen hånd. Det er helt åbent og afslappet. Det er en rigtig god facon der giver plads og muligheder.

Jeg er idag tilmeldt yogastudie og har haft stor glæde af rejsen. Det kan anbefales"

la yoga anmeldelse

Gør som Krystyna og tag med os til Mallorca

"Jeg kan på det varmeste anbefale la yoga retreats på Mallorca

Linda og Agnete er begge super dygtige yoga instruktører, som er gode til at sammensætte et afvekslende og spændende yoga forløb, hvor man bliver udfordret og guidet til at udføre stillingerne korrekt

Deià er en hyggelig lille by og hotellet Hotel Es Molí er et dejligt hotel med en flot have, hvor man kan nyde poolen eller finde en fredelig plet hvor man kan slappe af og nyde den dejlige udsigt Hotellet har en overdådig morgenmadsbuffet og dejlige restauranter.

For dem som har lyst bliver der arrangeret fælles aftensmad (og enkelte dage frokost) enten på hotellet eller på diverse andre restauranter i området, så selv om man rejser alene kan man få hyggeligt selskab og lære sine med-yogis bedre at kende.

Hvis du vil forkæle dig selv og nyder at dyrke yoga, så tag med på dette retreat"

la yoga anmeldelse

Minder med Svigermor

“Jeg tog på retreat på Mallorca med la yoga for at forkæle mig selv, med tid til at styrke min krop og sind.

Jeg inviterede min svigermor med, da hun også dyrker yoga og det gav os en fantastisk dejlig oplevelse sammen, i de smukkeste omgivelser i Deià.

la yoga tilbyder professionel, udfordrende, nærværende, varieret og skøn yoga undervisning. Kombineret med vandreturene og den smukke natur er det helt ideelt til at trække vejret ekstra godt ned i maven og få ny energi.

Linda & Agnete har fokus på hver enkel deltager og guider og understøtter, så øvelser og stræk udføres korrekt og med respekt for kroppens evt. begrænsninger.

Yogaen har bragt en ro ind i min hverdag og skaber en bedre balance i min krop”.

 

Mia R. Jensen

Møde & Event koordinator

bottom of page